MATCHBOX FORUM Skandinavia
  Matchbox Forum er en Internasjonal klubb for Matchbox samlere fra hele verden som utveksler informasjon om modeller via Internet
  info@mbxforum.com
NYHETER KATALOGER KLUBB INFO LINKER
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 
Matchbox Forum er en non-profit organisasjon som består av Matchbox samlere fra hele verden. Hovedmålet med klubben er å fremme interessen for Matchbox modeller ved å utveksle informasjon og å skape et fellesskap. Klubben er internett basert og ved hjelp av den ”elektroniske motorveien” vil det være mulig å kjøpe, selge og bytte modeller med Matchbox samlere verden over.

Matchbox Forum har nå fire divisjoner: Nord-Amerika, Europa, Oseania og Skandinavia.

På våre sider vil du finne oppdaterte nyheter ved å klikke på linken NYHETER ovenfor. Nyhets sidene er produsert ved hjelp av Matchbox samlere over hele verden.

Under linken KATALOGER finner du et stort antall kataloger og databaser. Innsamling av opplysningene er i hovedsak gjort av Christian de Lange og Christian Falkensteiner. John Nijhuis er ansvarlig for lay out og programmering.

Under Linken KLUBB INFO finner du all informasjon du trenger å vite om våre klubber. Mission statements, abonnement, ansvarlige mennesker og sist men ikke minst vil du finne informasjon om vår Club CD.

Den siste linken: LINKER er gjort for å ta deg til våre venner og andre klubber.


 
Site designed and maintained by John Nijhuis Comments: info@mbxforum.com